Biografie van Debbie Vallen

Ik ben geboren op 17 december 1972 in Utrecht. Dochter van een horeca familie uit Vleuten.
Bijna op het biljart geboren. Ik ben gelukkig getrouwd en heb twee dochters, Sanne en Lisa.

IMG_5853
Heb op mijn 18de al mijn Horeca diploma’s gehaald en ben achter de bar gaan staan. Vind het heerlijk om mensen te vermaken en te entertainen. Acht jaar geleden ben ik achter de bar gaan zingen. De reacties waren positief en had al snel een half uur repertoire. Ik mocht toen een CD opnemen met allemaal covers en de opbrengst ging naar KIKA, dat was de wens van de sponsor.
In 2010 kwam mijn single LEVENSLANG uit. Geschreven door Tony Neef en de muziek van Ron van der Tak en Wilco Koster. Deze single heb ik ook verkocht voor een goed doel en dat was www.stophersentumoren.nl .

Ik haalde €1.500 euro op, de krant kwam erbij en de reacties waren super!

Steppen-tegen-kankerIn augustus 2012 ben ik gevraagt om op de Alpe d’Huez te zingen voor dit goede doel. Steppen tegen kanker georganiseerd door www.stophersentumoren.nl . 1.100 kilometer naar Frankrijk, maar het was de moeite waard! Ik heb daar vier fantastische dagen gehad en geloof me, met een lach en een traan. Mensen gesproken die hun dierbare verloren hebben of zelf een hersentumor hebben. Zij gingen 16 kilometer de berg op (ik vond het al een rit met de auto). En boven op die berg, stond ik deze mensen letterlijk over de streep te trekken met mijn microfoon.  Ik kan zeggen dat ik op de Alpe d’Heuz de mensen in een polonaise heb gekregen, echt gaaf!!!