Harm Dam Schilderwerken is mijn trouwe supporter en sponsor. Voor een vakbekwame schilder in de regio groot Utrecht (Harmelen, Woerden, Vleuten, de Meern en Haarzuilens)


De Vier Balken Haarzuilens biedt een groot aantal mogelijkheden voor de meest uiteenlopende gelegenheden, van een zakelijke meeting tot een romantische bruiloft. Onze locatie is uitermate geschikt voor High Tea’s, brunches, lunches of diners. Tevens beschikken wij over een sfeervol gerestyled restaurant. U als gast staat bij ons altijd centraal! Gastvrijheid, service en lekker eten staan bij ons voorop! De Vier Balken ligt naast het alom bekende Kasteel De Haar. Een bezoek aan deze bijzondere locatie mag niet ontbreken in uw programma.


Rob Heijkamp RHFotografie voor het vastleggen van alle mooie, dierbare en bijzondere facetten uit uw of andermans leven. Of het nu gaat om een reportage van uw pasgeboren kindje, een dierbare overledene, een huisdier, een bruidsreportage of een bedrijfsfeest. Mogelijkheden te over. Iedere reportage vastgelegd in de sfeer van de gelegenheid. Het leven is één groot wonder, leg het daarom vast.


Gerla’s haarstudio Onder het genot van een kopje koffie, thee, cappuchino, expresso of een heerlijk kopje drinkbouillon onderga je een kleine metamorfose waarbij je haar tot in de puntjes wordt verzorgd.Shoeby Vleuten  is een hele leuke winkel in winkelcentrum Vleuterweide.
De eerste keer dat ik deze winkel in liep, viel mij meteen op hoe enthousiast het personeel is.
De eigenaresse Barbara Manten is echt een vakvrouw die weet waar ze het over heeft.
In de winkel word je goed geadviseerd, het is leuke en betaalbare kleding en voor jong en oud.
Tijdens mijn optredens heb ik altijd kleding aan van Shoeby Vleuten.

Dus mijn motto luid, snel naar Shoeby Vleuten en met volle tassen de winkel uit! 🙂


Of u nu een professionele blogger bent of een bedrijf die op zoek is naar een betrouwbaar Content Management Systeem (CMS). Nchwebdesign implementeert voor u een volledig op maat gemaakt WordPress webdesign thema, die aan uw verwachtingen voldoet.


Destycon-zoekmachine-optimalisatie

Kiezen voor Destycon is kiezen voor webdesign met een no-nonsense instelling. Met WordPress kan een website gebouwd worden die u gemakkelijk zelf aan kunt passen, zowel inhoudelijk als op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Met WordPress kunt u zelfs een webshop met de meest uitgebreide mogelijkheden realiseren. Interesse in een WordPress webshop, wij begeleiden u naar het optimale resultaat. En dit altijd met één aanspreekpunt.